Smart Work Center 013 en Vermetten Accountancy slaan handen in ineen om ZP’ers te ondersteunen.

Zelfstandig Professionals (ZP’ers) gaan steeds vaker naar bedrijvencentra om vakgenoten of ZP’ers uit andere branches te ontmoeten. Het uitwisselen van ervaringen en het verlagen van de kosten zijn twee overwegingen voor ZP’ers om gebruik te maken van een werkplek en die te delen met andere ZP’ers. Deze trend zet zich in rap tempo voort vanwege het toenemend aantal ZP’ers.

Waar ZP’ers vaak tegenaan lopen is dat ze niet primair bezig zijn met hun administratie. Daar ligt in de regel niet hun interesse of kracht. Tegelijkertijd gaan ZP’ers niet snel naar een adviseur om hun vragen te stellen.

Smart Work Center 013 en Vermetten Accountancy hebben samen het idee om de ZP’ers in die behoefte te gaan voorzien middels een kosteloos spreekuur.

Smart Work Center 013 stelt in de Open Lounge werkplekken ter beschikking volgens de formule van Seats2Meet.com. De ZP’er hoeft niet direct in euro’s te betalen om gebruik te mogen maken van deze werkplek. In ruil wordt verwacht dat men actief deelneemt aan het ondernemersnetwerk van SWC013 en bovendien een steentje bijdraagt om dit netwerk verder uit te bouwen, te promoten en te verbeteren.  Daarnaast wordt van je verwacht dat je een aantal keer per jaar (bijvoorbeeld tijden een thema bijeenkomst) beschikbaar bent voor het geven van een vrijblijvende bedrijfspitch of presentatie.

Vermetten Accountancy zorgt er voor dat iedere eerste dinsdag van de maand een adviseur aanwezig is bij Smart Work Center 013. Deze adviseur kan dan behulpzaam zijn  met alle vragen op financieel gebied (administratie, belastingen etc.). Op dinsdag 6 november start het maandelijkse spreekuur bij Smart Work Center 013. U kunt dan vrijblijvend binnenlopen tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Voor meer informatie over Smart Work Center 013 of Vermetten Accountancy verwijzen wij u graag naar de volgende websites: www.smartworkcenter013.nl en www.vermetten.nl

Cylia Nijenhuis

Reacties zijn gesloten.