Vaste kantoorunits

In het Smart Work Center 013 is het mogelijk om ruimte’s te huren voor een vergadering, bijeenkomst, brainstormsessie, workshop, cursus, etc. Deze ruimtes zijn (tegen gereduceerd tarief) niet alleen toegankelijk voor de huurders van vaste kantoorruimtes maar ook voor alle bedrijven, verenigingen, instellingen en ZZP’ers. Het beheer van de vergader en conferentieruimte wordt gedaan onder de vlag van Smartworkcenter013.

Smartworkcenter013 is een innovatief business concept in de industrie van vergaderingen en conferenties. Smartworkcenter013 is ontworpen voor het boeken van vergaderingen: snel en moeiteloos, zonder te praten met een boekingsagent. Bij Smartworkcenter013 biedt een marktvernieuwende vergaderervaring. We ontvangen je graag in een vergaderlounge die aansluit op het doel van de bijeenkomst. In samenwerking met onze partners maken we je ervaring af met een geweldige lunch, koffie/thee corners, zoete invallen, beamers, laptops, geluidsinstallaties en alles wat verder nodig is voor een succesvolle bijeenkomst.

Seats2Meet 013Lounge
De lounge is een on-en offline ruimte om elkaar te ontmoeten, te werken, waarde te (co)creëren, kennis uit te wisselen, te innoveren, te inspireren, geïnspireerd te worden en een plek om vrijblijvend samen te werken en elkaar te versterken.

Informatie en boekingen
Wenst u meer informatie over de mogelijkheden dan kunt u contact opnemen met Cylia Nijenhuis, de manager van het Smart Work Center 013. U kunt haar bereiken op 013-5435221 of mobiel op 06-21101999.

Voor het reserveren van een vergaderlounge kunt u informatie aanvragen via ons contactformulier.