Expositie Ed Flier in SWC013

Vanaf heden exposeert de Haagse kunstenaar Ed Flier binnen het SWC013. Zijn kunstwerken hangen in de gangen op de eerste en tweede etage. De afbeeldingen geven de karakteristieke uiterlijkheden van dieren weer, die de kunstenaar op een 4 cm dik paneel met acrylverf heeft aangebracht. De bijzondere eigenschappen van de dieren in combinatie met de creativiteit van de schilder, maakt zijn werk tot een kleurrijk geheel. Niet alleen de afbeeldingen heeft de kunstenaar zelf geschilderd, tevens de lijsten om de schilderijen zijn door hemzelf vervaardigd.

Kunstenaar Ed Flier is geboren en getogen in Den Haag. Hij heeft een opleiding gevolgd aan de K.A.B.K. te Den Haag en is op jonge leeftijd gaan werken op de Holland-Amerika lijn, bang om te weinig van de wereld te dien. Na 20 jaar gewerkt te hebben in de horeca, is Ed Flier teruggegaan in de schilderskunst, waar hij zich veel met wand-, vloer- en plafondschilderingen bezig hield. Tegelijkertijd volgde hij een cursus oude technieken.
Ef Flier heeft meegewerkt aan diverse restauraties, onder andere bij de restauratie van het concert gebouw in Amsterdam en diverse oude panden en paleizen in Nederland. Nu de kunstenaar meer op leeftijd is, is hij begonnen met de collectie welke momenteel binnen SWC013 wordt geëxposeerd.

Bent u benieuwd naar de collectie van Ed Flier of heeft u meer interesse? Kom kijken in het SWC013. Op de balie op de eerste etage ligt tevens het portfolio van de kunstenaar en ook kunt u meer informatie vinden op www.l-art-animal.nl

Cylia Nijenhuis

Reacties zijn gesloten.